Thursday, July 27, 2006

Question

Cat de mult ar trebui sa ma urasc ca sa imi iau un barbat pe a carui mama sa nu o inghit?
Sa vina in casa mea si sa nu ma pot duce la baie ca soacra curata morcovi acolo, sa nu pot sa stau pe net ca tre sa socializez cu soacra, sa nu pot sa stau prea mult prin oras ca sa nu o las singura acasa?!

Gizas!!!!

Note to self: Intai vezi cum te intelegi cu soacra, si apoi marita-te!

Si ca tot veni vorba, asta mica cred ca a innebunit, chiar se marita!!! De ieri imi tot spun: OMG OMG OMG!!! Cred ca nu e foarte sanatoasa la cap fata, i-am zis si ei, but then again, ce dracu sa ii faci si inimii, ca aia fix de ratiune nu mai tine cont de la un punct incolo. And still, ma gandesc ca poate ar fi spre binele tuturor daca am putea sa ne punem un sistem de frana la sentimente. Un fel de discharging equipment, care sa scoata din tine cantitatea de sentimente necesara ca sa nu mai fii subiectiv in decizii.

Desi cred ca not being able to be fully aware and objective este tocmai the fun part of love. Ajungi sa razi si tu de tine cand te analizezi din afara si vezi ce ineptii ai fost in stare sa debitezi si cat de gresit ai putut sa judeci unele situatii. I wouldn't know. I keep hiding away, I keep denying, I keep laughing at it. Though, I know the bitch is right behind my back, I know she eats her way to everything I am, she crawls up my brain.

Pleaca de aici Amelio, ai nevoie de aer, de apa, de soare. Du-te la mare!

PS: To my sweet L., all my best, all the happiness in the world, all the love she deserves!

Wednesday, July 26, 2006

Natural Tendancy

This goes back... 6 years. Quoting: "You'll always have a natural tendancy to cuteness and sweetness. But I guess you already know that."

Well, I may have known that, and that guy may have known that, but, apparently there are other natural tendancies neither him, nor I, ever imagined.

Ieri, am ajuns la Laura, nici macar nu stiu exact cum am ajuns acolo, cert e ca s-a speriat fata. Mi-a spus ca de la o vreme parca nu mai sunt eu, ca sunt teribil de nervoasa si de stresata, ca nu ma mai concentrez din cauza altor griji, ca nu mai rad cum stiu eu. Ja, well, sa zicem ca de la o vreme nu am avut cele mai prielnice conditii ca sa rad? Sau poate ca e doar o scuza ieftina, ca sa nu fiu nevoita ca am si tendinta naturala sa oversize-ui orice, sa ma implic mai mult decat ar fi cazul, si sa ma consum nervos pentru tot. Desi stiu ca ar trebui si stiu si cum ar trebui sa imi dozez energia, refuz cu incapatanare sa fac asta.

Alaltaieri seara, mi-am petrecut ceasurile libere la birou. A fost prima oara cand am facut asta, si sper sincer sa fi fost si ultima oara. Nu vreau sa ajung o workaholica, nu vreau sa imi folosesc toata energia si concentrarea aici. Imi dau seama ca faptul ca postez de la birou nu mai auta defel sa imi sustin cauza :))

Timp de doua zile am alergat ca o psihotica sa rezolv o chestie care putea sa fie atat de simpla de fapt... Insa probabil ca dca nu complic cumva lucrurile nu sunt eu. De parca nu mi-ar placea sa traiesc fara stres. De parca nu as avea reflexe daca nu sunt sub stress. De parca neuronii mei ar refuza faca sinapse in cazul in care simt un pic de relaxare.

Dar poate ca pe de o parte e ok ca ma implic. Adica stiu ca sunt maxim focusata pe ce ma intereseaza. A, pe dracu, nu e nici pe departe asa. Focusing entirely on on thing makes me miss the big picture. And I do not want to miss the big pictue, cuz tis' so nice!!!

Bottom line, am I turning into a naturally tendancied stressed out workaholic?! :((

Sunday, July 23, 2006

Breeder of Unnatural Thoughts

Lord forgive me, for I have sinned. Pai cum Doamne iarta-ma sa nu pacatuiesti cand te uiti la Joaquin Cortez? Silvi, baby, cum ai reusit sa il ratezi IAR?

Fii atenta, daca numa inseala ochii,
asta e Alicia Keys. Mi-e deja antipatica. How dares she take away the only joy my poor eyes still have?

Jur ca omul
asta e capabil sa imi cauzeze cele mai pacatoase si nesanatoase ganduri. He has the moves, he has the attitude, all in all, ce altceva ti-ai mai putea dori de la un barbat?

Ma duc sa ma spovedesc in cel mai scurt timp, this guy has risen my deepest darkest thoughts...

PS: Stiu ce poti sa iti doresti mai mult de la un barbat. Some realism for a change...

Tuesday, July 18, 2006

NA-NA

Faina esti, Amelio! Uberfaina. (Nu rade, bey, inca e folosit cu intentie :)) )

Nah bine ca postez de doua ori in aceeasi zi. Moama, cat sunt de tare, ma ia cu ameteli deja.

Pai vroiam numai sa imi prezint omagiile si eterna recunostinta doamnei NANA, care azi isi aniverseaza a 48-a vara. Uau, asta mica se apropie de alt prag. Cat de tare, oare o sa fie o babutza simpatica, sau o sa ma bat cu ea zi de zi? :)) La Multi Ani, mam-mea, sa iti traiasca fii-ta! :))

Da mah, da, nu ma carai atata, me loves you very very much. :X:X:X:X

Pupa-te-as.


PS: Da, mooooor si dupa tamroana. Oh, god of lenses, please forgive the sheer ignorance of this chaotic woman. She never meant to be disrespectful, she just wasn't "wide" enough earlier. :P

Overview

Super week-end. Toate trenurile au trecut peste mine. Mucho dolor. Fisico.

Sa nu cumva sa uit, atb to M&F, abia astept sa vad cum o sa fie za baby. Ca daca o sa aiba ochii ei si gura lui, o sa franga a shitload of hearts.

Very much fun, I am starting to love weddings. Which kinda freaks me out, ca deh, poate ca la un moment dat o sa vina si timpul meu. Still, cred ca mai am timp pentru planuri.

Notes to self:
1. NU iti invita toate rudele, sunt plictisitori, formali si etichetatori, o sa te enerveze la culme si o sa iti strice nunta de tot.
2. NU iti angajezi fanfare sau suflashi, sunt de prost gust.
3. NU te lasa furata, o sa il puna pe mire sa faca tot felul de tampenii ca sa te aduca inapoi.
4. Daca totusi te fura, pocneste-i pe aia care te-au furat daca te duc inapoi pentru o sticla de whisky.
5. NU vrei muzica populara de nici un fel.
6. Verifica-i pe toti la intrare. Orice shoseta alba pleaca acasa fara drept de apel. La fel si in cazul sclipiciului din par.

Buuun, then again, de parca nu mi-ar fi fost de ajuns ca m-am facut praf in week-end alergand dupa miri cu L-u', ieri ma mai pune draq sa ma urc in tren si sa ma duc la shachira shachira.

Uber mediatizat, sonorizare foarte ok, DJ-ul din deschidere ar fi facut toti banii, had I actually paid a dime to get in there, intarziere enorma cauzata probabil de o rupere de un mare fel a staf-ului fetii, show de show, live misto de tot, rock sanatos, unduiri exagerate, scuturat din pectorali exceedingly obnoxious, medie de varsta undeva sub limita legala, fete isterice, barbati care mai de care mai machisti, tipand din fundul plamanilor: "Aaaaaaim on tunait, iu nou mai hips dont lai". En general, un eveniment care prin concursul imprejurarilor a fost ok. Call me cheap-shit, dar NU, nu ar fi meritat 80 RON.

As pune o poza, ceva, dar n-am avut voie. Ca deh, piratam imaginea fetii... Bine, e clar ca ainostri nu se dezmint defel, nu se puteau abtine sa nu faca poze cu telefoane sau compacte mici mici. Tare mi-ar fi placut sa ii vad ca raman fara ele, poate ar fi fost o solutie sa ne invatam si noi cum e cu regulile astea.

Notes to self:
1. Nu esti bine la cap daca te urci in tren on a ten minute notice.
2. Nu esti bine la cap daca iti vine ideea sa ma suni ca sa ma urc in tren with a ten minute notice.
3. Daca ai stat 2 zile pe 12 cm, in a treia zi ia-ti dracu in picioare flip-flops.
4. Nu poti sa spui ca ai fi in stare sa dai 200 Eu pe sandalele proastei aleia, si sa fii si convinsa ca ai face asta... (still, superbe exemplare :drooling: )
5. Nu te pune pe iarba daca stai deja cu un inceput de intercostala. N-o sa te ajute sa scapi de ea, ba dimpotriva...
6. Nu mai scrie atata pe blog, iar o sa ti se faca morala :))

All in all, fain de tot week-endul asta, with many special thanks to the starter of it :D

PS: Moooor dupa L-u' ala!!!

Thursday, July 06, 2006

happy hour

disclaimer: titlul clar nu are nici o legatura cu ce e mai jos.

de pe la orele 14:00 incoace mi s-au adunat in cap o groaza de idei, si pe drum de la birou spre casa mi-am spus: "nu, amelio, n-ai sa bloghezi azi." m-am culcat in mod expres, tocmai ca sa NU fiu tentata sa deschid compul si sa ma apuc. n-a ajutat prea mult. mai mult decat atat, somnul ala de 45 de minute a fost cea mai proasta idee pe care as fi putut sa o am. am visat non-stop si m-am trezit mai extenuata decat eram.

perfect.

inevitabilul s-a produs, nu ca m-as fi asteptat la altceva. iata-ma in fata monitorului, incercand sa scriu indeajuns de repede ca sa nu cumva sa pierd vreo idee. chestie care oricum se va intampla, whatsoever.

de ce imi spuneam "n-ai sa bloghezi azi."? pentru ca e enervant ca in ziua in care ai citit o groaza de bloguri sa te apuce si pe tine cheful de scris. ce naiba, atata vana nu ai incat sa scrii atunci cand vrei tu, nu cand subliminalul iti dicteaza sa o faci?! aparent, nu ai... e addictive blogul, si nu am vrut sa accept asta, pana cand m-a pus dracu sa le citesc pe ale unora. inutil sa o mai spun, raidul pe net de dimineata s-a extins brusc de la 3-4 site-uri la vreo 12-13... fapt care imi dauneaza mult, avand in vedere ca imi scade cumplit timpul efectiv de lucru. which is uncool, according to the guys with wide desks and large windows... n-am sa insist prea mult pe ideea asta,
horhe has done a great job synthesizing the marrow of it.

long story short, inca sunt ciupalata ca nu se pune ca literatura :))

punctul doi. in timp ce imi cautam scuze lamentabile pentru care bloghez at the moment, si faceam asta in timp ce ii scriam dragului de bogdan, mi-am dat seama ca si lui vroiam sa ii spun toate astea. sper sa nu uit sa ii pun si linkul in mail... ah, si tre sa ii atasez nebunia aia de melodie. bogdane, sper ca remarci ca nu iti mai scriu in miez de noapte, ba dimpotriva, mi se pare ca e ilegal de devreme. nu mai stiu daca template-ul asta afiseaza ora, daca nu, iti spun eu, e 19:14 just now. probabil ca o sa te intrebi cum de mailul e asa de scurt. eh, intelegi tu repede :) mi-ar fi placut sa fii astazi de fata la o discutie pe care am avut-o cu un coleg. ar fi putut sa fie o polemica pe cinste daca nu mi-ar fi fost atat de lene sa il desfiintez. imi povestea foarte convins cum pe el nu il impresioneaza femeile, si cum nu a favorizat niciodata o femeie care i-a zambit frumos. si ma gandeam invariabil: "bogdane, unde esti tu, bogdane?" te-ar fi amuzat, pe cuvant.

punctul trei. ce bine ca e doar punctul trei. de vreo juma de ora ma tot gandesc daca e sau nu e cazul. pai cam e cazul, avand in vedere ca niciunde altundeva nu mai pot sa fac asta. Happy Birthday!!! ce cretin suna sa spui asta cuiva care clar nu are cum sa vada, sa auda, sa simta... dar direct innebuneam daca nu i-o spuneam. nu m-am dus sa il vad. nu stiu de ce. maica-mea tocmai e la el, s-a dus cu restul familiei. iar o sa fiu facuta cu ou si cu otet ca nu ma prezint la meetingurile de familie. yeah well, gimme a fucking break, chiar nu aveam chef azi sa ma duc acolo. ca sa fac ce? ca sa sarbatoresc?!?! whoo-fuckin-hoo, let's party!!!! nu vreau sa ma duc acolo, okay? pur si simplu nu vreau! get a grip on yourself and get over it! multzam. anticipat. si evident inutil, ca oricum smardoiala tot mi-o iau.

4. patru? ja, macar numaratoarea nu am incurcat-o :D tre sa imi dau un premiu pentru asta :D
de ce spui, chiquito, ca sunt rea mah?!?!?!? ca nu sunt. cred. adica nah, e drept ca pot sa fiu rautacioasa at times, dar nu sunt REA prin definitie. hai mah, serios acu, nu sunt REA. sper. o tanti rea nu asculta la ora asta gianna nannini. again, bogdan, grazie tante per accendere la luce. :*
plus ca nici macar nu imi plac oameni rai. decat cei inteligenti si ascutiti. si un pic intepatori. si incomozi. si funny guys. si asta nu e rau.
asa ca nu sunt rea.
mean people suck! nice people... :))

mama, acu sar de la o idee la alta. aseara m-a vizitat o fosta colega de GENERALA for god's sake!!! si pe langa ca mi-a facut un pic capul calendar, printre altele imi declara ca nu ii plac barbatii destepti. inca incerc sa patrund sensul acestei declamatii. teama de a nu fi overpassed? nevoia de a domina? hell knows, oricum mie mi se pare cel putin la fel de ciudat ca si cum as zice eu ca urasc pantofii cu toc. nici nu pot divaga prea mult pe tema asta, m-a suprins prea tare sa aud o asemenea afirmatie.

nah acu unde naiba imi sunt ideile? vezi, bogdan, dupa cum spuneam, nu imi ia mult sa imi pierd sirul ideilor. in mod sigur e vina lui
Where You End care mi-a alergat all day long prin winamp. cred ca a mers pe repeat de vreo 30 de ori pe putin. tre sa iti dau si asta, s-ar putea sa iti placa. desi e prima oara cand am indoieli serioase...

nu am avut o zi tocmai usoara la birou. m-am incapatanat sa nu ma las doborata de somn sau de greata care mi s-a instalat pe la 10 dimineata si nu prea m-a lasat decat acu vreo juma' de ora. si, in timp ce bombaneam cu mainile pe tastaura, injurandu-mi la modul cel mai elegant colaboratorii, dorindu-mi sa dinamiteze cineva fabrica, desigur cand e perfectly safe, amuzandu-ma la adresa mea ca nu sunt capabila sa ii explic unui slovac unde trebuie sa duca o nenorocita de hartie, imi mai cadeau ochii din cand in cand pe niste foi pe care mi le listasem cu scopul precis de a le citi pret de o tigara. nu mi-a iesit deloc, si ma felicit oarecum ca nu am facut-o. pe scaunul de bioru insa, parea al dracu de paradoxal sa vad non-stop in fata ochilor "How To Forget Life Sucks". am luat hartiile si mi le-am aruncat in geanta. baaad idea. acu m-au deprimat teribil. da' imi trece, ca m-a facut tata fata descurcareata :D

hai ca m-am intins rau de tot.

lalelele sunt pentru papa. niciodata nu am priceput de ce ii placeau lalelele. eu nu le vad poezia. insa nu ma pot pune in calea fericirii lui.




ps: multzam si tie ca m-ai
iluminat
Daca ai ajuns sa citesti asta, esti PREA curios!!!

Copyright 2006-2007 Alina Vasilescu - http://ame-lia.blogspot.com/ - alina.vasilescu@gmail.com. Toate textele si imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.