Thursday, November 23, 2006

The EDIT Button

Amazing poetry is subdued to editing.
Amazing music is subdued to editing.
Even amazing ideas are subdued to editing.
Thank God, amazing eyes do not bear editing.

Wednesday, November 22, 2006

Dear, Dear Diary

"I've been naughty today. I told Lil' Red Riding Hood it's time for Kiss'n Tell. And I won't tell... Hush now, someone might see you. "

(from the imaginary diary of the Black Dove)



Tuesday, November 21, 2006

Sitemeter, source of Google's best shots

Daca altceva nu face Sitemeterul, macar ma binedispune zilnic.
Datorita acestui, acestui si acestui result, cred ca trebuia sa fiu Dr. Amore la vreo revista de mujeres embarasadas :))

Then again, un oarecare feedback imi spune ca nu ar fi fost prea placut.

Umm, decisions, decisions. Ce mi-a trebuit mie ISE?!?! :))

Tuesday, November 14, 2006

De brat cu strainii

Eram pe punctul de a spune ca nu stiu exact de la ce a pornit asta. Ei, stiu exact de la ce a pornit. Insa, contrar unor posibile asteptari, tema in discutie nu este "cat de mult se schimba oamenii intr-o relatie amoroasa", ci "cat de mult se schimba oamenii."

Mi-a luat ceva vreme sa recunosc ca pana si eu ma schimb, functie de om, conjunctura, circumstante. Dar de la a te adapta pana la a suferi transformari radicale, mi se pare o cale teribil de lunga si absolut inutil de parcurs. Oamenii ar trebui sa te iubeasca pentru tine, nu pentru ce ai putea fi tu, dupa ce isi pun ei amprenta asupra ta. Culmea e ca toti iti spun cu o nonsalanta dezarmanta cat de mult te apreciaza pentru ceea ce esti, dar... DAR.... Inevitabil apare un "dar". Dupa mine, ar trebui sa se declare o zi de sarbatoare mondiala pentru "DAR". "Dar" nimic. Sunt fix asa cum am fost ieri, as aprecia daca si tu, si ea, si ei ati fi maine exact asa cum sunteti azi, nu va cer nici un fel de eforturi, eu pe cuvant cava iubesc pe toti in forma actuala. Mie imi plac mult defectele si slabiciunile voastre. Si va mai spun un secret: astea va fac umani.

M-a surprins azi sa aud un foarte taios "Tie nu iti mai pasa de mine". Eu ii spun santaj emotional gratuit. Pentru ca imi vine greu sa cred ca mai exista unii care sa plece urechea la asa ceva. Ei bine, acel "Tie nu iti mai pasa de mine", m-a facut sa realizez ca tocmai oamenii pe care ii iubesti cel mai mult pe lumea asta, se vor schimba cel mai mult. Se vor face apa si pamant, si aer si foc, vor mistui tot in cale si vor sadi flori inaintea ta. Si asta fara sa le-o ceri. Te vor ridica si te vor cobori dupa bunul lor plac. Vor fi dimineata insorita si frigul crud al noptii, iti vor da aripi si poate ti le vor lipi cu ceara.

Si uite-asa, dupa zile, saptamani, luni,... ani (?!), te trezesti in miezul unei nopti si realizezi ca mergi de brat cu un strain, pe o cale pe care nu o mai cunosti, cu niste dorinte si sperante care nu stiai ca sunt ale tale, si cu un rucsac in spate in care iti pastrezi in tacere suspinele si lacrimile pentru tot ceea ce ai visat vreodata pentru tine. Nu mai stii cine esti, stii doar ca toti s-au transformat in tine si pentru tine si te simti ca o mica hoata de suflete, pe care nu ai vrut niciodata sa le furi, dar te-ai trezit cu ele in maini.

O sa am mereu grija de ele, promit. O sa le tin la cald, o sa le spun povesti si o sa le crosetez botosei si bavetici. Si cand vor vrea sa plece de la mine, am sa le las. Si pe cei care le vor lua inapoi am sa ii iubesc la fel de mult. Sau mai mult. Mai vad eu.

Wednesday, November 08, 2006

Rocker of Worlds

Arlechinule, mai discutam noi despre asta....



For the Rocker of Worlds, all the love in me. :X

Sunday, November 05, 2006

Playlist no 3 - Energizers

1. Texas - In Our Lifetime
2. Aerosmith - Janie's got a Gun
3. Queen - Get Down, Make Love
4. Guano Apes - Rain
5. Red Hot Chilli Peppers - Californication
6. Limp Bizkit - Nookie
7. The Prodigy - Baby's got a Temper
8. Savage Garden - Break me, Shake me
9. Skunk Anansie - You'll Follow me Down
10. T-Rex - Children of the Revolution
11. Tiamat - Too Far Gone
12. Three Doors Down - Away from the Sun
13. Ana Johnsson - We Are
14. Anouk - Nobody's Wife
15. Garbage - Only Happy When it Rains
16. Kid Rock - Cowboy
17. Marilyn Manson - Tainted Love
18. Republica - Ready to go
19. The Rasmus - In the Shadows
20. Alice Cooper - Poison
21. Billy Idol - Rebel Yell
22. Depeche Mode - Walking in my Shoes
23. Linkin Park - Numb
24. Metalica - Until it Sleeps
25. Live - All Over You

Thursday, November 02, 2006

Building Trust Howto

[Quote]Cateodata poti afla mai multe despre o persoana dintr-un jurnal intim decat dupa 2-3 ani de stat impreuna.Eu cred ca n-as fi avut niciodata aceeasi incredere pe care o am acum in prietena mea daca nu m-ar fi lasat sa ii citesc jurnalul din ultimii 8-9 ani, cu toate surprizele si ciudateniile lui. A fost un gest de sinceritate care, pe mine, m-a cucerit. Si increderea vine de la faptul ca, intr-un fel, acum parca ii cunosc limitele.[/Quote]

Am dat mai devreme peste postul de mai sus, pe un forum. Si am ras cu jumatate de gura. Mi se pare ca se acutizeaza tot mai rau lipsa increderii in cei din jurul nostru. Ma uit la mine, si realizez ca si eu am o mare dificultate in a mai arata incredere, indiferent de conjunctura.

"Da, doamna Vasilescu, va trimitem ce ati cerut, azi punem cu TNT-ul".
"Puteti sa imi trimiteti o confirmare pe e-mail, si un numar de inregistrare de la TNT?"
Cu alte cuvinte, te crede mama drac ca o sa trimiti dupa cum ai spus...

"Nu iti fa griji, Amelio, o sa se rezolve si asta cumva. O sa ajungi unde vrei."
"Ba da, imi fac griji, nothing is moving"
Si in zilele rele am senzatia ca nici nu se va mai misca vreodata.

Pe de alta parte insa, observ ca nu am nici un fel de problema cu a imi pune toata increderea in unii oameni. Sunt doi la ora actuala. Si din fericire, nici unul din ei nu cred ca planuieste sa o calce in picioare in curand. Acu as spune, oarecum rautacios, ca ar fi bine sa nu o calce, considerand ca oricare din cei doi m-ar putea pune la pamant definitiv in mai putin de o secunda. Insa nu vreau sa pun raul inainte, prefer sa traiesc avand incredere.

E clar, love IS blind.
Daca ai ajuns sa citesti asta, esti PREA curios!!!

Copyright 2006-2007 Alina Vasilescu - http://ame-lia.blogspot.com/ - alina.vasilescu@gmail.com. Toate textele si imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.