Tuesday, October 23, 2007

Elle


Desigur ca as putea sa va spun acum o poveste despre conditia femeii si lanturile pe care si le pune singura. In mod cert as putea incerca inca o analogie complicata si abstracta despre rugina unei zale si rugina care zace in noi. Dar nu as face decat sa obstructionez adevarata poveste care merita spusa.

Am sa va spun scurta poveste a Ellei. Pe Elle am cunoscut-o acum vreo jumatate de an. In secunda 2 s-a dezbracat fara vreo inhibitie in fata mea, in timp ce imi povestea despre locurile din Europa pe care le-a vazut. Vreme in care eu nu imi reveneam din siderare. Si da, de ce sa mint, nu imi puteam lua ochii de la corpul ei absolut impecabil (asta ar fi alta poveste, si nu am patratele rosii in dotare). Exrem de dezinvolta, extrem de impacata cu ea insasi, mandra ca e femeie si ca poate sa arate asta. Cu un sot care o soarbe din ochi si o incurajeaza sa pozeze, cu o voce usor ragusita, cu o atitudine prietenoasa, Elle e intr-un cuvant model.

Mi-ar placea sa lucrez mai des cu femei atat de in largul lor ca si Elle.

Si, pentru cine inca nu stie, Elle a aparut aici.

Sunday, October 07, 2007

Unde sunt curtezanele?

Disclaimer: In apelativul "Curtezana" nu e nimic vulgar, nu are nici o inclinatie cu prostitutia. Curtezana e o femeie de la A la Z. Curtezana e cea inteligenta, sharp, cea care nu se teme de o lume a barbatilor, cea care stie sa isi foloseasca atu-urile de femeie.

Mi-e asa de dor de curtezane. Mi-e dor sa vad o femeie care stie sa se poarte. Mi-e dor de naturalete si de erotism debordant, fara a face cel mai mic efort. De unde imi vine dorul asta de curtezane? Imi alergau mai devreme prin cap diverse franturi de discutii: "Alina, ii arati te rog cum sa isi tina piciorul?", "Alina, aranjeaza-i te rog mana", asta ca sa nu mai vorbim de cat de lalai si cat de sleoampete pot fi unele fete. M-am saturat pana peste cap de femei carora le spui "Fii senzuala" si in secunda doi si-au tras o fusta mini pe ele, un top fara bretele, tocuri cat de inalte, pe care nu stiu sa stau, si gataaaa. Bai, ti-am zis sa fii senzuala, nu tarfa de la colt.

Cred ca ne-am luptat asa de mult sa avem drepturi egale cu ale barbatilor, incat nu mai credem ca suntem in stare sa le atragem atentia altfel decat incercam sa abordam un look porno. HO! Nu trebuie sa te infometezi ca sa fii senzuala, nu trebuie sa te dezbraci ca sa fii senzuala, nu trebuie sa ai tone de makeup (prost aplicat, desigur) ca sa fii senzuala.

Probabil ca maine nu o sa mai fiu la fel de furioasa pe surogatele astea. Sunt sanse mici, totusi. Pentru ca ma infurie day by day tzoapele astea de doi lei care se cred seducatoarele mileniului.

Si desigur ca nu am sa pun nici o fotografie la acest post, pentru ca deh, orice s-ar simti lezata daca si-ar vedea imaginea sub un asemenea manifest. Poate doar Jules ar intelege antonimia, dar cu ea nu am mai tras de mult, asa ca no pictures.

Nighty night, ladies.

Thursday, October 04, 2007

Late at night...

... you can hear her whisper

I'd love to take you home with me and tuck you into bed
I'd love to see what makes you tick inside your pretty head

I wish that I could keep you in a precious chinese box
On sundays I would pray for you so it would never stop


I'd love to hear you laugh tonightI'd love to hear you weep
I'd love to listen to you while you're screaming in your sleep


I'd love to soothe you with my voice and take your hand in mine
I'd love to take you past the stars and out of reach of time

I'd love to see inside your mindto tear it all apart
To cut you open with a knife and find your sacred heart


I'd love to take your satin dolls and tear them all to shreds
I'd love to mess your pretty hairI'd love to see you dead

Monday, October 01, 2007

Mea Culpa

De fapt, nu e doar MEA culpa :D

Iar te neglijez. De cate ori am voie sa spun ca lipsa de inspiratie e de vina?


Adevarul e ca am vreo 3 posturi in cap, stau asa, in coada de peste, pentru ca nu am pozele aferente.

Cuiva ii e lene sa se apuce de ele :D
Daca ai ajuns sa citesti asta, esti PREA curios!!!

Copyright 2006-2007 Alina Vasilescu - http://ame-lia.blogspot.com/ - alina.vasilescu@gmail.com. Toate textele si imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.