Friday, July 25, 2008

Pffff

Mai e cineva fan al melodiei asteia? :D:D:D

Oldies but goldies

Am depanat zilele trecute amintiri cu Dannyelle.
Si mi-am dat ca majoritatea amintirilor pe care le am din acea perioada, sunt legate de cateva melodii. Here they are:







Wednesday, July 23, 2008

Dannyelle: hai mah nu ai gasit pe nimeni sa-mi ia locul?

Well, NU.

Si nici nu am chef sa gasesc pe altcineva. Pentru ca ceea ce am crescut in mine pentru tine nu prea se poate smulge din radacini si muta in alt ghiveci. Pentru ca ceea ce esti tu pentru mine nu a mai fost nimeni niciodata, si stiu ca nici nu o sa mai fie.

Mi-ai tinut pachetele de tigari, ai ars hartii in chiuveta cot la cot cu mine, am facut calcule pe calendar, ai ascultat Ambra cu mine, ai tipat pe Camisra - Let Me Show You cot la cot cu mine, am baut vodka din acelasi pahar over and over again, te-am spalat pe cap, ti-am imbracat bluzele si mi-ai imbracat fustele, m-ai acoperit cand m-am dus la Rares, pfff, sa mai continuu?

Ti-e destul de clar ca nimeni nu are cum sa iti ia locul?

PS: Did I ever tell you how much I love you?

Friday, July 18, 2008

Celei care mi-a dat viata

Când braţele-ncep să te doară,
De teamă să nu-mbătrâneşti,
Rămâi tot cea care eşti -
Aceeaşi piatră de moară -
Când braţele-ncep să te doară!...

Iar când, cu ochii spre cer,
Te-ntrebi ce-ai putea să mai faci,
Ascultă, priveşte şi taci!...
Din braţe fă-ţi aripi de fier
Şi zboară cu ele spre cer!...

Sa iti dea Dumnezeu atata liniste incat sa te trezesti intr-o dimineata si sa iti spui: "Astazi mi-e bine". Sa iti dea Dumnezeu atata putere incat sa muti muntii din loc atunci cand va fi nevoie. Sa iti dea Dumnezeu atata bunatate incat sa le dai mana si celor care azi ti-o musca.
La Multi Ani, Mama mea buna, si multumesc, multumesc pentru ca scriu azi aceste randuri.

Saturday, July 12, 2008

Efcinci - page cannot be displayed

"Asta face parte din categoria "

Cam multi reprezentanti ai speciei asteia lately. Incep sa am filme gen "The Net", cineva o sa imi fure intr-o zi identitatea si o sa se foloseasca de ea, si eu nu o sa mai pot nici macar sa imi ridic o carte de la Oficiul Postal nr 1. :))

Bai, deci seriously, ce e cu specia asta care isi umple timpul traind viata altora? Stai de dimineata pana seara cu degetul pe efcinci pe toate site-urile pe unde stii ca iti activeaza "idolul", il gugalesti de 7000 de ori si esti convins ca there is MORE to it, sapi, ii cauti prietenii, stai de vorba cu ei, asudezi all day long incercand sa patrunzi mai adanc.

La modul cel mai serios, eu zic ca e cazul sa incepeti sa va vedeti de viata voastra. Error. E cazul sa incepeti sa va construiti o viata a voastra. Pentru inceput va sugerez ALT+F4+U in loc de F5 :D Mega efect, I swear, cea mai tare chestie inventata de Microsoft :D

In alta ordine de idei, isn't it fun to watch the struggle for knowledge of others? :D
Daca ai ajuns sa citesti asta, esti PREA curios!!!

Copyright 2006-2007 Alina Vasilescu - http://ame-lia.blogspot.com/ - alina.vasilescu@gmail.com. Toate textele si imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.