Wednesday, December 16, 2009

Spectaculera

Daca ar fi sa descriu lumea asa cum o vad eu in decembrie, ar fi o conversie alb-negru, cu 45 pe rosu, 10 pe verde si 60 pe albastru. E un spectacol de tonuri de gri, un circ cu acrobati mici si albi care cad in gol, fara coarda de asigurare, pana se zdrobesc de frunti aplecate, de maini inrosite de frig si de trotuarele alunecoase. Umbrele care aluneca pe strazi, desi se definesc ca siluete umane, nu sunt altceva decat cortine, trambuline si franghii pentru micii trapezisti albi.

Probabil ca nu ati facut niciodata exercitiul acesta de imaginatie. Va invit sa dati play, sa inchideti ochii, sa va imaginati gustul de mere si scortisoara si sa imi vedeti spectacolul de decembrie. Who enters my spectaculera?

4 comments:

dia said...

Frumoasa descriere si melodia;)
Felicitari:)

Bogdann said...

heyy :* ma poti ajuta si pe minee?
Cum iti pui videoclipurilee??
Le poti pune doar daca le ai pe computer?
Mersi anticipat:*

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Amelia said...

Dia, multumesc :* Iti doresc un Craciun linistit, pentru ca alb am inteles deja ca nu se poate :))
Bogdan, le cauti pe youtube si undeva in dreapta paginii vei vedea o casuta cu embed video. Copiezi codul si apoi paste-ui in editare post, varianta html. Daca nu te descurci, incearca sa cauti pe goolge, sigur vei gasi indrumari pas cu pas. Happy holidays!

Daca ai ajuns sa citesti asta, esti PREA curios!!!

Copyright 2006-2007 Alina Vasilescu - http://ame-lia.blogspot.com/ - alina.vasilescu@gmail.com. Toate textele si imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.