Friday, November 18, 2011

Geanta de voiaj

Miroase a iarna. Miroase a zapada care sta sa cada. Saptamana trecuta am inceput sa aprind lumanarile de mere si scortisoara. Ancu si Arle ne-au adus primul glob pentru bradul de Craciun. Parca nu mai trece odata luna noiembrie! Parca se incapataneaza sa se lungeasca si sa isi tarasca zilele reci si anoste pana ti se intinde rabdarea la maxim!

Nu-i nimic! Avem ac de cojocul lunii asteia! Avem ceai, avem cizme calduroase, paltoane usoare si moi, avem manusi lungi si casti in urechi. Parca luna asta e construita special sa te lase sa te acomodezi cu toata nebunia Craciunului, sa iti dozezi exaltarea, sa iti antrenezi picioarele pentru mers pe jos la putine grade si sa te scuturi de orice te-ar apasa. Asa ca exact asta o sa fac: o sa imi adun toate gandurile, toate asteptarile, dezamagirile, supararile, o sa le arunc intr-o geanta si o sa le imprastii pe strazi.

Am plecat, va pup!

8 comments:

Marius Palcior said...

mi-a placut descrierea ta pentru Noiembrie. Esti nerabdatoare? Putina rabdare, va trece si acest an si ne "bucuram" dar nu stim ce ne asteapta in cursul urmator.

O duminica mirobolanta

Amelia said...

Ne asteapta exact ceea ce dorim sa ne astepte, sunt sigura!
Iti doresc sarbatori frumoase si linistite!

Masaj erotic Sibiu said...

scrii foarte frumos,felicitari pentru blog!

Anonymous said...

Ești f optimista, dar ai grija ptr ca s-ar putea sa nu vezi adevarul, cu atât optimism in fata! Sau poate tu traiesti in lumea ta, si nu vrei sa vezi realitatea. Oricum ar fii, eu îți doresc sa te destepti cât mai curând.

Semnat: un prieten f bun care nu are curajul sa-ți spună adevarul privindu-te in ochi:(

Amelia said...

Unul dintre putinele lucruri la care ma astept de la prietenii mei foarte buni este sa imi spuna aceste lucruri privindu-ma in ochi. Asa ca astept un semn de la tine. In ceea ce priveste urarea ta, crede-ma pe cuvant, am intors problema pe toate partile. Cel mai bun lucru pe care pot sa il fac este sa inchid ochii si sa las la o parte realitatea. Imi construiesc realitatea mea care e de o mie de ori mai frumoasa decat cea pe care aleg sa o las la o parte.

nana said...

asta te numesti tu? un prieten f bun? daca erai asa, avea-i curajul sa-i spui in fata vorbele astea, nu sa te ascunzi in spatele unui anonimat...

Amelia said...

Nana, e optiunea fiecaruia sa actioneze cum crede de cuviinta. Atata vreme cat gradina mea ramane asa cum este ea, nici o problema.

rochii de ocazie din Romania said...

Mi-a placut mult articolul DVS. Multumesc!

Daca ai ajuns sa citesti asta, esti PREA curios!!!

Copyright 2006-2007 Alina Vasilescu - http://ame-lia.blogspot.com/ - alina.vasilescu@gmail.com. Toate textele si imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.