Sunday, January 18, 2009

You're my Sunshine

M-am reintors la a fi the old me. Am redevenit reflexiva, asa cum ma stiu dintotdeauna. Si nu sunt neaparat convinsa ca e un lucru bun, pentru ca de fiecare data cand devin reflexiva, descopar monstri. Sper sa fie altfel de data asta.

M-am gandit foarte mult la prieteni zilele acestea si am dezbatut problema cu cativa dintre ei. Desigur ca e un subiect perimat si probabil overrated, insa stiu in aceeasi masura ca e un subiect pentru care imi voi face intotdeauna timp.

Am avut cateva zbuciumari recent, am avut cateva suparari pe care le-am sters cu buretele, dupa cum bine stiam ca o voi face, insa nu am reusit sa ma setez sa NU imi pun anumite intrebari. Se stie ca prieteniile se nasc fie din interes, fie datorita conjuncturii. Se stie si faptul ca cele nascute din interes nu au cum sa supravietuiasca. Imi place sa cred ca nu am prieteni interesati. Si daca am, si imi citesc postul, ii rog sa nu ma mai caute never ever. N-am ce sa va dau, si la my perfect little life nu renunt :))

Insa ma incapatanez sa cred ca prieteniile nascute datorita conjuncturii sunt pasibile sa supravietuiasca frumos. Dar stau si ma intreb oare in cate prietenii de genul acesta am investit mai mult decat ar fi fost cazul? Din nou ma incapatanez sa cred ca in nici una (da, stiu ca ar fi trebuit sa scriu "niciuna" conform noului DOOM, I guess I am old fashioned :P). Vreau sa stiu ca am prieteni carora le pot spune "I love you and I missed you on New Year's night", "Nu, nu ai dreptate", "Imi pare rau, am gresit fata de tine", "Esti deplasat si ma jignesti", "You are wrong", "Am vazut un elefant mov si vroiam sa il impart cu tine", "Te-am sunat doar pentru ca vroiam sa te aud", "You're my sunshine".

Astfel incat, pornind de la aceste premise, imi invit toti prietenii (care stiu ca in majoritate imi rasfoiesc blogul din cand in cand) sa imi intareasca banuiala ca nu am investit degeaba in ei. Mda, mi-ar placea sa ma trezesc maine dimineata si sa gasesc cateva mailuri de comment alert, insa mi-e teama ca as suferi o usoara dezamagire. Asa incat, pentru ca am invatat sa ma menajez, imi rog prietenii sa imi dea saptamana asta un telefon sau un mesaj, just because it's Wednesday. Stiu ca ma expun riscului MAJOR sa am niste dezamagiri monstruoase, insa stiu si ca ma expun posibilitatii MAJORE sa am surprize foarte placute.

Fingers crossed for me now.

7 comments:

Jules said...

Sunt tricky post-urile noaste, ale amandurora. Daca nu stii exact ce le-a declansat, mereu te pun pe ganduri. Acuma, citindu-l pe al tau, stau cu sufletul cat un purice in fata monitorului si ma intreb din ce categorie fac eu parte? Is this about me? Cause i know i matter enough incat sa scrii pe blog despre asta daca te-am suparat cu ceva...sau daca nu ti-am dat un pong la momentul potrivit...dar i missed you too on New Year's Eve si chiar m-a bucurat mesajul tau/al vostruafter midnight.
Dar, eather way, te sun cel tarziu miercuri si mai dezbatem pe tema asta ;).

Jules said...

Ah!! Cine ti-a zis "you're my sunshine"? Asta a declansat, for sure...

Amelia said...

O sa razi. Ascultam http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/You're-My-Best-Friend-lyrics-Queen/D1766A9100BDA048482568940008A971 si tocmai cand am terminat de scris postul si ma intrebam CARE titlu ar fi cel mai ambiguu, Freddy a iterat "You're my sunshine" :))Asa ca nu, nu cine mi-a spus "You're my sunshine" a declansat postul, pen'ca nu mi-a spus nimeeeeeni :(((((

Iaodi, in mod sigur te incadrezi la cel putin una din categorii, moreover, vreau sa te incadrezi la toate. Will you? :p

Anonymous said...

jur pe rosu ca acuma ti-am vazut postu:) kinda late huh??? diferenta de fus orar conteaza? dar faptul ca muncesc din greu sa scot tara asta din criza??? well...u know how they say...mai bine mai tarziu decat niciodata...so im just droppin by to say "hi" and to say that i love u and i miss u a lot...just cause im miles away and cause its monday :) xoxox

Amelia said...

In cazul unora, se pune diferenta de fus orar :D Hai sa zicem ca ai o scuza :))
Cause I love you too :">

Anonymous said...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

Anonymous said...

[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.

Daca ai ajuns sa citesti asta, esti PREA curios!!!

Copyright 2006-2007 Alina Vasilescu - http://ame-lia.blogspot.com/ - alina.vasilescu@gmail.com. Toate textele si imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.