Sunday, January 04, 2009

Fereastra mea de iarna

S-a dus iarna mea. S-au dus sarbatorile, s-a dus linistea si calmul, s-a dus ceaiul negru cu lapte servit in miezul zilei pe canapele comode de cafenele, s-a dus "Nu mi-e somn"-ul de la 3 dimineata, s-a dus "Buna dimineata"-ul de la amiaza, s-au dus barfele cu fetele si halatul de baie purtat ca uniforma zi dupa zi dupa zi.

De maine reincepe anotimpul gri si rece...

Oare poate fereastra mea de iarna sa imi pastreze calde trairile?

7 comments:

Anonymous said...

o sa primesti 2 carti minunate, ceai negru si rom ai pe raft, iar canapelele calde de acasa sunt doar ale tale. nu honey, anul asta iarna rece pur si simplu nu vine.

Amelia said...

Ceai negru si LAPTE, bre, nu ROM :))
Dar nu suna rau nici romul ala.

PS: http://www.mp3lyrics.org/r/roger-waters/four/

Anonymous said...

honey, rom cu ceai rulz, i know for a fact :D:D

nana said...

si totusi, iarna rece a venit...pur si simplu...

Amelia said...

Iarna rece o fi venit ea, pe mine nu iarna in sine ma ingrijora, ci anotimpul asta rece si gri din mine...

Jules said...

Azi au fost 7 grade in Arad. Ma asteptam sa primesc ghiocei si martisoare... Asa ca, after all, nu e asa de rece iarna asta, nici cea de afara, nici cea din tine. I know the last one for sure :*.

Amelia said...

Azi dimineata m-am trezit de-a dreptul radious. Ma si mir, ma simt ca dracu (fizic). Dar sa stii ca incep sa te cred. S-ar putea intr-adevar sa nu fie chiar asa de frig inside :D

Daca ai ajuns sa citesti asta, esti PREA curios!!!

Copyright 2006-2007 Alina Vasilescu - http://ame-lia.blogspot.com/ - alina.vasilescu@gmail.com. Toate textele si imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.