Saturday, June 17, 2006

vasco rossi


e ho guardato dentro un'emozione

e ci ho visto dentro tanto amore
che ho capito perchè non si comanda il cuore
e va bene così...senza parole

amelia crede ca poate sa vada adanc intr-un sentiment. amelia inca e indeajuns de cu picioarele pe pamant ca sa stie ca nu are cum sa explice vreodata cuiva de ce uneori nu trebuie sa spui nimic. se intelege totul mult prea limpede dintr-o simpla privire.

mi-a spus mie amelia ca nu ii mai trebuie cuvinte. stiu ca minte, nici ea nu se crede. uneori ii mai trebuie si ei cuvinte. in zilele cand se simte de 16 ani are nevoie de cuvinte. azi insa nu. azi s-a dat de trei ori peste cap si s-a facut introspectiva. si cand a vazut cam ce mocneste in ea, si-a spus ca numai oamenii ingusti sau orbi nu vad asta.

amelia radiaza azi de fericire, desi admite si ea ca nu prea i se intampla sa aiba zile la fel de proaste ca asta. insa radiaza pentru ca si-a vazut interiorul.

si da, vasco, amelia iti multumeste pentru iluminare.

e bine asa...
fara cuvinte.

No comments:

Daca ai ajuns sa citesti asta, esti PREA curios!!!

Copyright 2006-2007 Alina Vasilescu - http://ame-lia.blogspot.com/ - alina.vasilescu@gmail.com. Toate textele si imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.