Saturday, January 27, 2007

All That Glitters

Deschizi televizorul. O figura foarte prietenoasa iti spune: "Acest detergent e CEL MAI BUN pentru rufele dumneavoastra!"

Pornesti radio-ul: "Numai acu puteti achizitiona CEL MAI BUN autoturism care s-a produs vreodata!"

Mergi la un mini-market: "Aceste rosii sunt CELE MAI BUNE!"

Te intalnesti cu o amica pe strada: "Draga, am intalnit CEL MAI MISTO tip care exista!"

Nu vreau, nu mai vreau CEL/CEA mai bun/a. E ciudat cum toata lumea pare sa stie ce e cel mai bun pentru toata lumea. Nu stiu daca a fost limpede fraza asta, in capul meu e totul foarte clar. Zi de zi, orice as face, oriunde m-as duce, e de parca as fi in public, si in fata mea s-ar desfasura un platou rotativ de teleshopping, unde fiecare incearca sa vanda cat mai avantajos ceea ce are. Nu vreau sa iau ceea ce mi se da, pentru ca stiu ca nu e cel mai bun lucru pentru mine. Cel mai bun lucru va fi intotdeauna cel pe care mi-l doresc cu ardoare. Daca azi imi doresc liniste, inmod sigur linistea va fi cel mai bun lucru care mi se poate intampla. Daca vreau sa ii spun ca il iubesc, in mod sigur aia voi face. Daca vreau sa mananc ciocolata, nu o sa stea nimeni in calea fericirii mele.

The point. Oare care era the point? Ah da: NU va mai luati dupa tot ce vi se spune. Nimeni in afara de voi insiva nu stie ce e cel mai bine pentru voi. Si daca VOI nu va luptati pentru ceea ce doriti, in mod sigur nimeni nu o sa vina sa va serveasca totul pe tava.

There's a lady who's sure
All that glitters is gold
And she's buying a
Stairway to Heaven.

4 comments:

Alecu said...

naspa poza, nu prea e in focus :D

Amelia said...

s-a trezit si gigi :))

ps: i no, i no :">

Amelia said...

mult ti-a mai luat :))

Anonymous said...

cum dau de tine?? vreau sa-ti recomand blogul. ti-am trimis o invitatie pe mess acum o saptamina, dar probabil nu prea stai prin zona asta. da-mi un semn la mine, te rog, sa schimbam doua palavre :) stii unde ma gasesti :D. daca nu, te bat eu la cap iar.

Daca ai ajuns sa citesti asta, esti PREA curios!!!

Copyright 2006-2007 Alina Vasilescu - http://ame-lia.blogspot.com/ - alina.vasilescu@gmail.com. Toate textele si imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.