Saturday, January 27, 2007

Oximoron


Mi se pare doar mie sau termenii astia doi chiar nu se pot alatura?

Amelia: Auzi, am si io o intrebare: cum ti se par cuvintele "dragoste" si "psihiatru" in aceeasi propozitie?
Zenu: (aici urmeaza 5 minute de liniste) Zenu is now offline.

Nu am sa inteleg niciodata cum pot unii sa isi etaleze iubirile, trairile, in fata unui profesonist care isi noteaza unul cate unul fiecare suspin, fiecare bataie a pleoapelor.

For God's sake, mergeti acasa, luati-va jumatatea de mana si spuneti-i: "BAH, nu mai suport sa iti arunci sosetele in mijlocul camerei, ia-le si pune-le in cosul de rufe!" Nu cred ca o discutie sanatoasa nu poate rezolva ORICE problema. SI iar ajung la vechea mea problema a abordarii comunicarii. U SUCK.


1 comment:

Anonymous said...

ideea ar fi ca nu la psihiatru te duci cand ai probleme cu iubirea - sufletul nu se vindeca cu pastile. tre sa te duci la psiholog ;-) (care n-o sa-ti numere niciodata bataile pleoapelor; dar o sa te intrebe de ce te temi atata ca ar face-o)

Daca ai ajuns sa citesti asta, esti PREA curios!!!

Copyright 2006-2007 Alina Vasilescu - http://ame-lia.blogspot.com/ - alina.vasilescu@gmail.com. Toate textele si imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.