Sunday, October 07, 2007

Unde sunt curtezanele?

Disclaimer: In apelativul "Curtezana" nu e nimic vulgar, nu are nici o inclinatie cu prostitutia. Curtezana e o femeie de la A la Z. Curtezana e cea inteligenta, sharp, cea care nu se teme de o lume a barbatilor, cea care stie sa isi foloseasca atu-urile de femeie.

Mi-e asa de dor de curtezane. Mi-e dor sa vad o femeie care stie sa se poarte. Mi-e dor de naturalete si de erotism debordant, fara a face cel mai mic efort. De unde imi vine dorul asta de curtezane? Imi alergau mai devreme prin cap diverse franturi de discutii: "Alina, ii arati te rog cum sa isi tina piciorul?", "Alina, aranjeaza-i te rog mana", asta ca sa nu mai vorbim de cat de lalai si cat de sleoampete pot fi unele fete. M-am saturat pana peste cap de femei carora le spui "Fii senzuala" si in secunda doi si-au tras o fusta mini pe ele, un top fara bretele, tocuri cat de inalte, pe care nu stiu sa stau, si gataaaa. Bai, ti-am zis sa fii senzuala, nu tarfa de la colt.

Cred ca ne-am luptat asa de mult sa avem drepturi egale cu ale barbatilor, incat nu mai credem ca suntem in stare sa le atragem atentia altfel decat incercam sa abordam un look porno. HO! Nu trebuie sa te infometezi ca sa fii senzuala, nu trebuie sa te dezbraci ca sa fii senzuala, nu trebuie sa ai tone de makeup (prost aplicat, desigur) ca sa fii senzuala.

Probabil ca maine nu o sa mai fiu la fel de furioasa pe surogatele astea. Sunt sanse mici, totusi. Pentru ca ma infurie day by day tzoapele astea de doi lei care se cred seducatoarele mileniului.

Si desigur ca nu am sa pun nici o fotografie la acest post, pentru ca deh, orice s-ar simti lezata daca si-ar vedea imaginea sub un asemenea manifest. Poate doar Jules ar intelege antonimia, dar cu ea nu am mai tras de mult, asa ca no pictures.

Nighty night, ladies.

7 comments:

Anonymous said...

Semnatura feminitatii

Noi barbatii o cautam alaturi de fiecare exemplar care da bine in "cadru" nostru subiectiv.

Tu mai reusesti? Se zice ca in lupta asta, unii ajung genii, iar ceilalti - critici ai geniului altora.

Se zice ca e bine sa vizitezi gradina dimineata. Roua... si cele 20 minute de magie. Asa e si la oameni, nu? Toti avem clipe noastre prielnice...

Dar aici nu e vorba doar de asta. Aprobarea tacita aduce a coalitie intr-o cauza pentru care eu nu am declarat razboi. Caci nu se ridicase nimeni impotriva-mi...

Mai bine discutam de farmecul feminin decat de absenta lui. Pe cand un topic ilustrat cu "atitudini feminine"?

Amelia said...

Ah, nu stiu pe cand, incepe sa nu imi mai placa nimic din ce trag. Nu am ochii de care am nevoie, nu am buzele de care am nevoie, nu am mainile care imi trebuie.

Habar nu am. Cred ca va mai dura ceva...

Anonymous said...

Poate nu cauti unde trebuie... o "curtezana", cum ii spui tu, nu o poti gasi in pipitele care nu au alta preocupare decat felul cum arata. Si finetea, subtilul senzual nu il poti gasi la pustoaice... cauta Femei, nu fufe.

Amelia said...

Lullaby, asta e cea mai mare problema a mea: incep sa nu mai vreau sa caut, vreau sa EDUC, vreau sa transform, vreau sa scot apa din piatra seaca.

Anonymous said...

:) succes! ai nevoie de muuuuuuuuulta rabdare :))

Amelia said...

Stiu, si sunt intr-o sincopa de asa ceva :(

Viorel Mocanu said...

Acum înțeleg mai bine... :)

Daca ai ajuns sa citesti asta, esti PREA curios!!!

Copyright 2006-2007 Alina Vasilescu - http://ame-lia.blogspot.com/ - alina.vasilescu@gmail.com. Toate textele si imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.