Saturday, July 07, 2007

Tag - First blog

Primit de la Monoloage:

Care este primul blog citit?

Uau, asta e chiar usoara rau de tot. Primul primul a fost al lui Andrei Gheorghe.

Si imediat dupa el au urmat cateva altele de pe forumul adiacent site-ului web, de unde mi-amintesc ca eram fascinata de blogul unei useritze, care isi spunea Selkia, la Strega. Oare ce mai face Selkia? :p

Sa il dam si mai departe, zic. Merge la Alecu, Venera, Curtezana si Alin

4 comments:

Fille en Aiguilles said...

fac foarte bine, multumesc. dau search pe google si raspund la o intrebare pusa acum trei luni:)). tu cine erai pe ag? nu-mi amintesc..

Amelia said...

Uau, acum m-ai incuiat tu pe mine. Cred ca aveam acelasi user ca si id-ul de mess, aly0404 (astea era o subtilitate, in caz ca folosesti asa ceva :D)

Nice to see you again. Really nice

Fille en Aiguilles said...

wow. da, imi amintesc username-ul. scriai frumos, copilareste si nu prea, totusi. io scriam doar copilareste, ca eram... copil:)geez, sunt secole de-atunci. eu inca mai sunt pe forum, dar scriu mai rar. si oricum bloguri nu mai exista acolo, din fericire:))

hoping you are well...

m.

Amelia said...
This comment has been removed by the author.
Daca ai ajuns sa citesti asta, esti PREA curios!!!

Copyright 2006-2007 Alina Vasilescu - http://ame-lia.blogspot.com/ - alina.vasilescu@gmail.com. Toate textele si imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.