Tuesday, April 11, 2006

Heat

never get attached to anyone or anything you can’t ditch in 30 seconds when you feel the heat around the corner.”

cred ca flagelul caruia ne subordonam cu totii e incapacitatea de a rezista tentatiilor.

ca e acul din vena, mouse-ul sub deget, degetul pe shutter, sau cineva care iti zapaceste mintile, procesul e intotdeauna acelasi. incepe incet, cu o oarecare indiferenta defensiva. iti lasi o marja de eroare destul de mare, ca sa eviti riscul unei dezamagiri de proportii, in cazul in care subiectul fierbintelii tale nu manifesta acelasi interes.

apoi, treptat, incepi sa vezi reactii, le iei ca atare, si le analizezi pe urma in linistea ta, pana cand totul capata un sens in capul tau. de aici pana la abandon complet nu mai e nici macar jumatate de pas. de fapt, ai facut totul dinainte sa primesti vreun feed-back. putin iti pasa ce riscuri implica.

si pana la urma urmelor, oare e chiar atat de rau sa fii incapabil sa te debarasezi de ceva sau cineva in 30 de secunde, atunci cand simti “caldura” dupa colt?


No comments:

Daca ai ajuns sa citesti asta, esti PREA curios!!!

Copyright 2006-2007 Alina Vasilescu - http://ame-lia.blogspot.com/ - alina.vasilescu@gmail.com. Toate textele si imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.